Director web Adauga.com - despre noi
despre noiprodusefaqdirector webadauga sitecontact
home parteneri de ce noi?
muncim pentru site-ul tau - top 10
 

Prezentare

Adauga.com - cu o echipa tanara si dinamica, si multe cunostinte de programare, optimizare web precum si strategii de marketing si publicitate, doreste sa devina unul dintre principalele mijloace de cautare pentru utilizatorii de internet din Romania dar nu numai.

Am dezvoltat o metoda simpla si rapida de cautare a celor mai bune site-uri de profil. Ne bazam pe o idee simpla si pe un clasament propriu realizat pe baza unui algoritm profesional, in care combinam atat clasametele facute de alte site-uri de prestigiu precum Google, cat si un clasament propriu.

Avand in vedere acestea speram ne castigam reputatia calitativa pe care ne-o dorim, si dumneavoastra sa gasiti ceea ce va intereseaza in cal mai scurt timp posibil.

Adauga.com (un director web de calitate) se adreseaza in principal persoanelor care doresc sa foloseasca serviciile noastre de clasificare, care doresc sa isi adauge site-ul in directorul nostru precum si celor care doresc sa caute rapid si simplu cele mai bune site-uri din Romania

- companiilor? DA;
- studentiilor? DA;
- intelectualilor si cetatenilor de rand? DA;
- romaniilor (dar nu numai) din intreaga tara si din strainatate? DA;

tehnologie - strategie - legatura

 
Copyright 2005 - 2017  Adauga.com