Director web Adauga.com - despre noi
despre noiprodusefaqdirector webadauga sitecontact
home parteneri de ce noi?
muncim pentru site-ul tau - top 10
 

Cat costa inscrierea in director?

Inscrierea in directorul nostru este GRATUITA. De aceea va invitam sa va adaugati propriul site in categoria si subcategoria in care se incadreaza cel mai bine.

Cat dureaza inscrierea si aprobarea?

Inscrierea se face in timp de aproximativ 2 saptamani. Aprobarea se face manual, si dureaza intre 5-10 zile lucratoare, daca site-ul pe care il inscrieti in director indeplineste cerintele noastre.

Care sunt criteriile de acceptare a unui site?

(1). Nu acceptam adaugarea unui site decat o singura data in directorul nostru. Ne rezervam dreptul de a modifica categoria in care ati inscris site-ul. (2). Nu acceptam site-uri care au continut pornografic, indecent sau ofensator la adresa altor site-uri. (3). Nu acceptam site-uri care sunt neterminate, in constructie sau pe domenii gratuite.

De ce sa devin partenerul vostru?

Site-urile partenere vor fi pozitionate in topul categoriei alese. Veti beneficia de multi vizitatori din directorul nostru, "dedicati" domeniului dumneavoastra de activitate.

Cum sa devin partenerul vostru?

Daca doriti sa deveniti partener adauga.com trebuie sa adaugati un link (sau banner) in pagina dumneavoastra de home si sa ne oferiti la inscriere adresa exacta unde se afla linkul nostru in site-ul dvs. Puteti adauga codul de mai jos in site-ul dumneavoastra:
<a href="http://www.adauga.com" target="_blank" title="Adauga-ti site-ul in Top - www.adauga.com">Adauga site</a>

Daca nu am adaugat linkul la inscriere si il adaug acum?

Daca ati omis (sau nu ati dorit) sa adaugati linkul (bannerul) nostru in site-ul dumneavoastra si acum v-ati razgandit, va rugam ca dupa ce ati adaugat bannerul in site sa ne contactati si sa ne oferiti adresa web exacta unde se afla linkul nostru in site-ul dumneavoastra si veti deveni partener. Pentru mai multe variante de bannere si linkuri click aici

De ce noi?

Adauga.com - este un ditector web administrat manual. Pentru a garanta calitatea utilizatorilor acestui director web fiecare site va fi adaugat dupa o verificare prealabila.

FAQ - intrebari frecvente

Ultimele 10 cautari:
1. logistica produsului
2. bazine hidrografice
3. documentari dspre morărit
4. prosport
5. gsp
6. referat la hanul lui manjoala
7. comunicarea in administratia publica
8. http://www transpress bg/files/cr1pt0r/tool_cr1pt0r txt
9. basmul tinerete fara batrinete si viata fara de moarte
10. http://amygirl land ru/baby?

 
Copyright 2005 - 2017  Adauga.com