Director web Adauga.com - despre noi
despre noiprodusefaqdirector webadauga sitecontact
home parteneri de ce noi?
muncim pentru site-ul tau - top 10
 

Ce oferim?

Oferim o metoda simpla si rapida de cautare a celor mai bine plasate in top site-uri.. Ne bazam pe o idee simpla de a clasifica site-urile in functie de categorii si subcategorii. Realizam un clasament propriu pe baza unui algoritm profesional bazate pe noile tehnologii "web programming", in care combinam atat clasamentele facute de alte site-uri de prestigiu precum Google, cat si un clasament propriu.

Garantam calitatea produsului atat printr-o gasire rapida a celor mai bune site-uri din director cat si prin faptul ca Adauga.com este un director web administrat manual. Doar site-uri de calitate aprobate dupa o verificare prealabila.

Oricine poate sa se foloseasca de aceasta oportunitate de a inscrie propriul site in director, totusi pentru a garanta calitatea serviciilor noastre pentru toti utilizatorii avem si cateva restrictii (1) Nu acceptam site-uri care au continut pornografic, indecent sau ofensator la adresa altor site-uri, (2) Nu acceptam inscrierea aceluiasi site de mai multe ori in acest director, (3) Nu acceptam site-uri care sunt in constructie, site-uri pe domenii gratuite sau in care anumite parti nu functioneaza.

Va oferim si posibilitatea sa deveniti partenerul nostru si astfel site-ul va fi pozitionat in topul categoriei alese, atata timp cat ne adaugati un link catre adauga.com in cadrul paginilor voastre.

De asemenea va garantam confidentialitatea datelor (adresei de email si a dialogului dintre noi si dvs.). Nu vor redistribui sau vinde datele dumneavoastra unei terte parti in aceasta intelegere.

 

Imagine de prezentare

PHP Inside code

Tehnologie MySQL

Apache web server - CPanel

Google - motor de cautare

Optimizare web

Search Technology

 
Copyright 2005 - 2017  Adauga.com